top of page

MUSIK

Spotify_App_Logo.svg.png

Jag är övertygad om att musik kan förändra världen. Faktum är att den redan har gjort det. Musik är ett av de helande verktyg som syddes in i Guds plan för Sonens frälsning. Att därför ha en hemsida som presenterar Endeliss och mig, men som inte innehåller musik, vore en miss; för jag är ju musiker och vill sprida musikens helande kraft, då den har hjälpt mig så oerhört mycket på min väg. Musiken kan göra så mycket för oss. Den kan inspirera oss och få oss att längta. Den kan elda upp oss och få oss att dansa och sjunga. Den kan få oss glada och lyckliga så att vi nästan lättar från marken. Den kan få oss i extas, men den kan också lugna oss och hjälpa oss att vända oss inåt. Den kan visa oss vägen till den inre rösten, och den kan få oss att gråta de tårar som måste ut. Efter det kan den sedan trösta oss, ge oss näring och få oss att hoppas, så att vi kan resa oss starkare och mer levande och fortsätta vår resa. Den renar oss och lyfter oss och ger oss styrka. Den får oss att känna mer och till och med att minnas mer – minnen kommer upp till tonerna av musik, och vi blir faktiskt mer intelligenta av den. Ja, musikens kraft går inte att överskatta. Dess makt är enorm. Här är några trevliga spellistor på Spotify som ni kan lyssna på.

BEETHOVEN IN NORWAY

Detta är en spellista som grundar sig på den musik av Beethoven som omnämns i min bok Jag åkte till Norge för att dö. Musiken i spellistan presenteras i den ordning som den dyker upp i boken, och den är skapad för alla läsare som blir nyfikna på den musik jag nämner. 

CLASSICAL RELAXATION

Listan är vad den säger. Den syftar till att få dig att slappna av till klassisk musik – sådan som du kanske redan känner och älskar men saknar ett namn på – och samtidigt vill musiken ge dig förnyad energi och inspiration, så att du kan gå ut i världen och göra en skillnad.

MORNING DEW

Denna lista skapade jag för att kunna njuta av lugn klassisk musik att vakna till och få mig redo att ta mig an världen. 

bottom of page