top of page

PER BERGLUND

Musikern, låtskrivaren, författaren och musikteoretikern Per Berglund (f. 1963) fann Kursen 1991 och har studerat och praktiserat den sedan dess. Han mötte i sin barndom Jesus, men eftersom han inte fick någon religiös uppfostran förlorade han den medvetna kontakten med Räddaren. På detta följde många kaotiska år där han inte visste vem han var. Hans ego försökte upprätta världen i honom men misslyckades ständigt och attackerade honom oupphörligt för detta. Hans pendlingar var dramatiska och smärtsamma och hans liv synbart utan samband. Han visste inte vem han var eller var han hörde hemma. Ändå var hans inre väg förutbestämd och rak och klar och vek aldrig från sanningen. Så uppfattade inte Per sig själv. När han fyllde 27 mötte han En kurs i mirakler och han visste att han hade kommit hem. Han hade fått sitt svar.

 

Ett par månader före mötet med Jesus kurs hade han blivit presenterad för Endeliss och blivit informerad om att denne osynlige vän var hans inre mästare; hans lärarnas Lärare och hans kontakt med den Helige Ande.

Sedan våren 2020 har han tillsammans med Endeliss skrivit en serie kanaliserade böcker med titlarna Samtal med Endeliss, vilket förväntas publiceras inom de närmaste åren. För det skulle visa sig att boken Jag åkte till Norge för att dö, skulle vara först ut på marknaden och det var den som skulle vara vattendelaren som skulle ta världen med storm. Norgeboken kom ut 2022 och finns att köpa via BokusAdlibis, AkademibokhandelnPaneter, Vattumannens bokhandel & Livsenergi.

bottom of page