top of page
moderjord.jpg

Tvillingsjälarna Per & Angelina

Vi har nu efter mer än två år tillsammans, vant oss vid faktumet att det, precis som Kursen säger, inte finns någon separation. Vi som lever tillsammans på jorden är inte separerade från varandra, och vi är inte separerade från Endeliss, trots att han inte har en kropp. Han är med oss dagligen i alla våra bestyr och ger oss sina tankar, sina råd och sin vägledning. Så vi är faktiskt och mycket bokstavligt talat en familj bestående av tre personer.

Per Berglund

pn1.jpg

Musikern, låtskrivaren, författaren och musikteoretikern Per Berglund (f. 1963) fann En kurs i mirkaler 1991 och har studerat och praktiserat den sedan dess. Han mötte i sin barndom Jesus, men eftersom han inte fick någon religiös uppfostran förlorade han den medvetna kontakten med Räddaren. På detta följde många kaotiska år där han inte visste vem han var. Hans ego försökte upprätta världen i honom men misslyckades ständigt och attackerade honom oupphörligt för detta. Hans pendlingar var dramatiska och smärtsamma och hans liv synbart utan samband. Han visste inte vem han var eller var han hörde hemma. Ändå var hans inre väg förutbestämd, rak och klar, och vek aldrig från sanningen. Så uppfattade inte Per sig själv. När han fyllde 27 mötte han En kurs i mirakler och han visste att han hade kommit hem. Han hade fått sitt svar.

Ett par månader före mötet med Jesus kurs hade han blivit presenterad för Endeliss och blivit informerad om att denne osynlige vän var hans inre mästare; hans lärarnas Lärare och hans kontakt med den Helige Ande.

Sedan våren 2020 har han tillsammans med Endeliss skrivit en serie kanaliserade böcker med titlarna Samtal med Endeliss och året 2021 kom han ut med sin debutbok "Jag åkte till Norge för att dö" som han tillsammans med Angelina åker land och rike runt för att föreläsa om. 

Angelina Dahlblom

Angelina

Bokförläggaren och konstnären Angelina Berglund (f. 1987) fann En kurs i mirakler 2020 och har studerat och levt efter den sedan dess. Efter att ha blivit uppväxt i en destruktiv sekt och sedan lyckats lämna den bakom sig, följde många år av kompromisslöst letande efter sann läkning och frälsning. Hon hade ett enda mål och vek aldrig från sin mission: Att bli hel på alla nivåer. Men livet tycktes aldrig bli bättre, hur många genombrott hon än tycktes ha. Det inre såväl som det yttre mörkret tycktes aldrig ta slut. Då gav hon upp och bestämde sig för att dö. Kort därefter fann hon Kursen, och året därpå träffade hon sin tvillingsjäl, Per Berglund. Vid detta magiska möte fick hon veta att hon hade en inre mästare vid namn Endeliss. Tillsammans med Per startade de upp bokförlaget Real People Publishing i vilket Angelina är förlagschef. Idag lever Angelina och Per tillsammans och jobbar som lärare i En kurs i mirakler.

Endeliss

milkyway.jpg

Endeliss:

"Det är en stor glädje för mig att leva med Per och Angelina, för jag behöver dem lika mycket som de behöver mig. De är min länk till jorden. I Himlen finns all kunskap, men den har blivit förlorad till stor del för de som lever i tiden. Min funktion är liksom den Helige Andes, att göra separationen mellan Himmel och jord ogjord. Jag har känt Per i trettio år och han har varit medveten om mig. Jag har då och då tittat till Angelina och gjort små besök hos henne långt innan hon träffade Per. Efter det att de möttes blev hon på allvar medveten om att jag även var hennes guide. Tvillingsjälar kan aldrig separeras av någonting, men i tiden har Per och Angelina varit åtskilda i mer än 500 år. Vilken glädje att de äntligen fann varandra i detta liv."

Billy

DSC_0032.JPG

Angelina: När jag först mötte Billy var det kärlek vid första ögonkastet. Vi kände genast igen varandra från ett tidigare liv där vi levt tillsammans för 500 år sedan. Billy förstod direkt att jag var den kvinna som han och Per hade väntat på i alla dessa år och jag fick ett oerhört stark band med min lilla vän, ett band som jag inte trodde var möjligt att uppleva med ett djur. Billy är väldigt mental och han försöker ständigt hitta nya sätt att kommunicera med dig. Han är oerhört skarp och klartänkt, ja till och med mer än vissa människor jag mött. Detta var verkligen ingen vanlig katt, för han står i direkt kontakt med sin egen ande. Ett riktigt kraftdjur med andra ord. Tack underbara Billy, för att du håller mig och Per på jorden och skänker oss så mycket kärlek och skratt.

Nå oss via sociala medier

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page